Kulinarika

Lokalne specialitete in kulinarika za najzahtevnejše…
Ko zadiši po Prekmurju, se ve, da se obetajo slastni gurmanski užitki. Odlični kuharski mojstri v restavracijah in slaščičarni Term 3000 – Moravskih Toplic ustvarjajo jedi, ki so še en razlog, zakaj se gosti term že skoraj pet desetletij radi vračajo. Poleg prekmurskih dobrot in specialitet drugih kuhinj, ponudbo zaokroža bogata vinska karta z več kot 120 različnimi domačimi in tujimi vini.

Zaokrožena paleta kulinaričnih dobrot
Terme 3000 zagotavljajo nekaj za vsak okus. Največje gurmane pričakujejo v vrhunski à la carte restavraciji Prestige in v penzionski restavraciji Hotela Livada Prestige. Penzionski restavraciji v hotelu Ajda in Termal sta znani po spletu lokalne kulinarike in specialitet iz drugih kuhinj.

Za vse okuse je poskrbljeno tudi s kulinarično ponudbo v vodnem parku, kjer se nahajajo kopališka samopostrežna restavracija, Okrogla restavracija z bogatim izborom dnevnih menijev in hišnih specialitet, pivnica, letni vrt in slama šank za ljubitelje hitre prehrane. V slaščičarni Café Praliné bodo vaše brbončiče zapeljali s sladkimi dobrotami.

Kontakt

Zavod OLTA
Podkraj 77A
3320 Velenje

  info@apartma-moravci.com
  051 224 685
  031 649 996

E - novice in obvestila

Če želite prejemati obvestila o ponudbi in akcijah se prijavite na e-novice.